11.11.12

Punona, clothes Km 0 // Punona, roba Km 0

Foto: Samarreta Coll Alt (PH12S01) // www.punona.com 

Yesterday, in the middle of my neverending clothing crisis, I went shopping. This does not happen very often so I choose carefuly where to spend my money. My hometown, Vilafranca del Penedès has a couple of fancy shops, and my favorite one is, by far, L'Electra. I always find something that fits my body, my sense of color or wiredness and my wallet. I got a couple of things for myself, but, what a surprise, when I discovered that the shop owner has released her own children clothes collection: Punona.

Punona is a clothing brand for children aged between zero and five. The process of each piece is artisan, from design to sewing, pattern making and cutting. The result are comfortable, fun and affordable pieces. There are two collections a year, one in summer and winter. They offer customized orders too!

I was a love at first sight because the clothes are cute, confortable and well done. But what kept me thinking were the prices, which are really afordable. You pay just a few more euros than bying in Zara Kids or any other big brand store. But instead of clothes made in China, whith cold textures, with no soul, you get pieces made with love and cozzy, by someone you know, who knows your kids. I think this is the first time I post with a shop recommendation but I think with this simple gesture, I can help to support local bussines and friends.

I couldn't resist and I got this nice mice hat for Ot. And soon, this week, I'll pick my new troussers. I'll take advantadge of the trip and I'll get a couple of things for my toddler.
//
Ahir, enmig d'una de les meves crisi de roba, vaig anar de compres. Això no passa sovint així que trio les botigues amb molta cura. A Vilafranca del Penedès hi ha un parell de botigues que m'agraden, però sobretot n'hi ha una que és la meva preferida: L'Electra. Sempre hi trobo alguna cosa que s'adapta al meu cos, o al meu sentit del gust i a la meva butxaca. I efectivament, em vaig comprar un parell de peces per mi, però la sorpresa va ser descobrir que aquest estiu han llançat la seva pròpia marca de roba infantil: Punona.

Punona és una marca de roba per a nens i nenes d’entre zero i cinc anys. El procés de cada peça és artesà, des del disseny fins a la costura, passant pel patronatge i el tall. El resultat són peces còmodes, divertides i assequibles. Hi ha dues col·leccions l’any, una d’estiu i una d’hivern i a més ofereixen la possibilitat de fer peces per encàrrec!

Va seu un amor a primera vista  perquè la roba és mona, còmode i ben feta. Però el que em va cridar l'atenció van ser els preus, molt raonables i assequibles, només uns euros més car que el que pots trobar a Zara Kids o alguna d'aquestes altres marques de multinacional. És a dir, roba feta a la Xina, amb textures fredes i tints estranys, sense ànima. En canvi Punona es nota que són peces fetes amb amor, per algú que coneixes, que coneix als teus fills. Crec que aquesta és la primera vegada que faig la recomanació d'una botiga, però crec que amb aquest simple gest, puc ajudar a donar suport al teixit local i a amics.

No em vaig poder resistir i vaig comprar una gorreta en forma de ratolí per l'Ot. I aviat, quan pugui anar a buscar els meus pantalons nous, aprofitaré el viatge per agafar un parell de peces més pel menut.